Spa apartman me xhakuzi

Garantimi i qendrimit të rehatshëm!

Dhomat përmbajnë:

Pamje të bukur, flat-screen TV, klimatizim, tavolinë punuese, nxemje, pllaka në dysheme/dysheme nga mermeri, garderober/dollap, dush, tharëse për flokë, artikujt në toalet, toalet, banjë, mini-bar, dhe shërbimin e zgjimit nga gjumit.

Spa apartman me xhakuzi

Kënaquni në apartmanin tonë Spa me xhakuzi. Apartmanet tona Spa ofrojnë për mysafir një ambient të gjërë, i cili zgjatet nëpër qendrimin ditor dhe dhomë të fjetjes për pauzë, deri tek vendi me xhakuzi. WiFi është pa pagesë në të gjitha dhomat, ndërsa hapsira për parking gjendet para hotelit dhe është 24 orë nën mbikqyrje të kamerave, dhe po ashtu është pa pagesë. 

1 krevat, ose 2 KREVETA TË VETME, max 2 persona

Madhësia dhomë 20 m²

Pas rezervimit të bërë, do t’a merrni konfirmimin e hotelit se a është realizuar rezervimi, dhe pa atë rezervim të dhënë, rezervimi nuk është valid.

Çmimet nuk vlejnë gjatë kohës kur mbahet panairi i bujqësisë nga 11-17.05.2019. dhe festivali Exit nga 04-07.07.2019.

50€ Blej

Përmbajtja më popullore:
Pishinë
Bar

Kushtet e përgjithshme:

*NË ÇMIM PËRFSHIHET EDHE TAKSA PËR QENDRIM NË VLERË PREJ 130 RSD , SIGURIMI NË VLERË PREJ 16 RSD DHE MENGJESI NGA 190 RSD100%
*FËMIJËT E MOSHËS NËN 7 VJEÇ JANË TË LIRUAR NGA PAGESA E TAKSES DHE AKOMODIMIT100%
*FËMIJËT NDËRMJET MOSHËS 7 DHE 15 VJEÇ PAGUAJNË 50% TË TAKSËS SË QYTETIT TË ÇMIMIT100%
*FËMIJËT E MOSHËS DERI 7 VJEÇ NUK PAGUAJNË QENDRIMIN, NËSE PËRDORIN SHTRETËRIT EKZISTUES. FËMIJËT NGA 7 DERI 15 VJEÇ PAGUAJNË 50% TË ÇMIMIT PËR SHTRATIN E SHTUAR.100%
*MENGJESI, PARKING DHE PËRDORIMI I INTERNETIT JANË GRATIS.100%
*DHOMAT JANË NË DISPOZICION PËR MYSAFIRËT DHE MUND TË PËRDOREN NGA ORA 14:00 NË DITËN E ARRITJES, NDËRSA DERI NË ORA 12:00 DITEN E SHKUARJES.100%
*QENDRIMI DITOR PËRDORET NË TERMININ PREJ 10:00 H DERI 18:00 H100%
*Pagesa bëhet në dinar apo me kartela kreditore nga sistemi VISA, MASTER, MAESTRO, DINA CARD, NUK PRANON AMERIKANIN DHE DINERS KARTELA, sipas kursit të mesëm të Bankes Kombëtare të Sërbisë në ditën e pagesës.100%
*MENAXHMENTI I DASH HOTELS GROUP DOO LEJON LIRIM PËR KLIENTËT KORPORATIV NË VLERË TË PËRCAKTUAR NË BAZË TË MARRËVESHJES SË NËNSHKRUAR.100%
19
DHOMA (13/2 DHE 6/1)
2
SPA APARTMAN ME XHAKUZI
280
KAPACITETI I SALLËS SË DASMËS
24h
PRITJE