Villa Palace

Ju duhet vetëm të zgjidhni!
 
 
Dash Hotels Group ka zgjëruar afarizmin e tij me ndërtimin e objektit të ri Villa Palace për qendrim dhe organizim të gjithë llojeve të ngjarjeve shoqërore. Villa Palace gjendet në pjesën e qetë të Novi Sadit, në afërsi të lumit Danub, në Kamenjar. Nga qendra e qytetit ka distancë 6 km. Pos pjesës së banimit Villa Palace ka edhe sallen për ngjarje korporative, argëtim dhe darsma.
 
Të porsamartuarit e dashur! Keni caktuar daten. Tani të fillojmë me planifikimin e ditës Suaj perfekte në Villi Palace në Novi Sad. Gjatë përgatitjes së darsmes suaj do të inkorporojmë idejat tuaja, dëshirat, ëndërrat si dhe eksperiencën tonë, dijen dhe shërbimin. Që nga fillimi i darsmes e deri tek vallëzimi i fundit, stafi jonë me përvojë do të jetë në shërbimin Tuaj rreth realizimit të darsmës tuaj. Ekipi jonë i kuzhines me përvoj ka menduar një ofertë të posaqme, një meny solemne për shërbim. Nëse dëshironi në mënyrë aktive të merrni pjesë në krijimin e menys tuaj solemne shefi i kuzhinës sonë me kënaqësi do t’a krijoj menyn vetëm për juve. Kapaciteti i sallës është deri 280 vende, e klimatizuar dhe e rregulluar me të gjitha pajisje teknike të nevojshme për realizim të darsmave, ditëlindjeve, seminareve, konferencave, takimeve të punës, prezantimeve.
 
Villa Palace ofron një ambient të rregulluar në mënyrë moderne në të cilin mund të shenoni data të rëndësishme të kompanisë suaj, prezantime të ndryshme, seminare, të organizoni kokteje, trajnime për të punësuarit tuaj apo aktivitete tim billding etj. Ekipa jonë do të mundohet të përmbush pritjet tuaja dhe eventi juaj të kaloj ashtu siç e keni paramenduar. Ju mirëpresim!
 
Jeni duke festuar pagëzimin, darsmen e argjent/artë, ditëlindjen e fëmiut, pritje të vitit të ri, mbrëmje të matures dhe apsolventiadat ose ditëlindjen e tetëmbëdhjet? Na kontaktoni sepse ne me kujdes, së bashku me juve planifikojmë dhe organizojmë të gjitha llojet e festive. Pa marrë parasysh a planifikoni mledhje të vogël familjare apo festë të madhe me famile dhe miq në Villa Palace do të gjeni mbështetje serioze për festime që do të mbahen në mend. Villa Palace posedon pishinë të hapur (këtu të përmenden dimensionet), saunen të ndryshme të cilat po ashtu mund t’i shfrytëzoni gjatë festes tuaj.