Ju lutemi plotësoni formularin.

Email (i domosdoshëm)

Subjekti

Mesazhi juaj


Kontakti përmes telefonit

Lirisht kontaktoni në numrat:

(00)+381 21 300 5838

(00)+381 61 31 31 312


Kontakti përmes e-mail

Për çdo rezervim dhe informata shtesë jemi në dispozicionin tuaj 24h.

office@villa-palace.com


Na vizitoni!

Binduni në kualitetin tonë, mikpritjen, mirësin, profesionalitetin.Villa Palace është këtu për t’ua bërë qëndrimin tuaj sa më të këndshëm dhe të paharrueshëm në Novi Sad.