____________

Villa Palace

MIRËSEVINI NË

Diçka
për neve

Dash Hotels Group ka zgjëruar afarizmin e tij me ndërtimin e objektit të ri Villa Palace për qendrim dhe organizim të gjithë llojeve të ngjarjeve shoqërore. Villa Palace gjendet në pjesën e qetë të Novi Sadit, në afërsi të lumit Danub, në Kamenjar. Nga qendra e qytetit ka distancë 6km. Villa Palace përmes ambientit të saj mundëson që pas një dite emocionuese dhe të lodhshme të tërhiqeni në pjesën më të qetë të qytetit dhe të kënaqeni në komoditet të cilin ua ofron. Pos pjesës së banimit Villa Palace ka edhe sallen për ngjarje korporative, argëtim dhe darsma. Nëse do të jeni mysafir i yni, do të keni mundësi të kënaqeni në pishinën e hapur, me saunë.

FOTOGRAFI

Ne jemi këtu për të regjistruar me mjeshtëri këto momente të bukura duke bërë kujtime të mrekullueshme dhe afatgjata.

APARTMANET PËR MYSAFIR

Mysafirët nga anash apo nga vendet tjera? Jeni mysafir në fest, por nuk jeni nga Novi Sadi? Nuk ka kurrëfarë problem, ne posedojmë 19 dhomë dhe 2 spa apartmane.

DEKORIMET

Persona profesionist që merren me dekorim do t’ju plotësoj çdo dëshirën tuaj. Do të bëjmë çmos që festa juaj të jetë përrallore.

SALLË DASMASH

Kapaciteti i sallës – deri 280 persona. Pos pjesës së banimit Villa Palace ka edhe sallen për ngjarje korporative, argëtim dhe darsma. 

SPECIALITETE TË GATIMIT DHE SHËRBIMI I CILËSISË SË LARTË

Një raport ideal i cilësisë së çmimit, shërbimi i klasit të lartë, një përzgjedhje e shkëlqyer e pijeve cilësore, specialitete të kuzhinës së kuzhinierëve tanë të shkëlqyeshëm – na njeh si i tillë.

WELLNESS & SPA

Gëzojnë kompleksin tonë Wellness që përfshin një pishinë të hapur dhe një sauna.

Sallë dasmash

Më shumë
DARSMAT
NGJARJET KORPORATIVE
SHËRBIM I LARTË
KLIENTËT E KËNAQUR

Ide për dasmën tuaj

Përshtypjet e mysafirëve

Mediat sociale

Facebook Instagram