Villa Palace

Na Vama je samo da izaberete!
 
 
Villa Palace je idealan prostor za Vaše venčanje, privatnu proslavu ili poslovni događaj. Villa Palace se nalazi u mirnom delu Novog Sada, u neposrednoj blizini Dunava, na Kamenjaru. Od užeg centra grada udaljena je oko 6 km. Smeštena u oazi mira garantuje da će gosti uživati svim čulima. Na samo par minuta od grada, a opet daleko od gradske gužve, Villa Palace je spremna da ispuni zahteve i najprobirljivijih klijenata.
 
Dragi mladenci! Odredili ste datum. Sad počnimo planirati Vaš savršen dan u Villi Palace u Novom Sadu. U osmišljavanju Vašeg venčanja uključićemo Vaše ideje, želje, snove kao i naše iskustvo, znanje i uslugu. Od prvog razgledanja pa do poslednjeg plesa, naše iskusno osoblje biće Vam na usluzi oko realizacije Vašeg venčanja. Naš iskusni kulinarski tim osmislio je posebnu ponudu, svečani meni za posluženje. Ukoliko želite aktivno učestvovati u kreiranju Vašeg svečanog meni-a naš šef kuhinje će sa zadovoljstvom kreirati meni samo za Vas. Možemo ugostiti do 280 Vaših zvanica u našoj svečanoj sali.
 
Prostrana i moderna sala nudi razne mogućnosti za Vaše poslovne sastanke, svečane prijeme, obuke, društvene i kulturne događaje, naučne skupove, izložbe, promocije, revije ili privatne proslave. Klimatizovana i kompletno opremljena, u bioskopskoj postavci, moguće je deliti u manje sale što je čini idealnom za poslovne radionice, press konferencije, board sastanke i manje skupove. Naš tim će se potruditi da ispuni sva Vaša očekivanja kako bi Vaš događaj protekao onako kako ste ga zamislili. Ocekujemo Vas!
 
Proslavljate krštenje, srebrnu/zlatnu svadbu, dečije rođendane, novogodišnje dočeke, maturske i apsolventske večeri ili punoletstvo? Obratite se nama jer mi brižljivo, zajedno sa Vama, planiramo i organizujemo sve vrste proslava. Bez obzira da li ste za manje porodično okupljanje ili za veliku proslavu sa familijom i prijateljima u Villi Palace ćete pronaći ozbiljnu podršku proslave za pamćenje. Villa Palace poseduje otvoreni bazen, saunu koje takođe možete koristiti prilikom Vaše proslave.